Helsingborgs Fältrittklubb
SVRF & Skåne RF
Dagens lunch
Lunch serverar vi vardagar mellan 11.30-14.00 79:- inkl. salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe efter maten. Ät på plats eller ta med.
Veckans meny

Samarbetspartners och Sponsorer

Tävling

”Vi vill, i en trevlig och professionell miljö, skapa tävlingstillfällen för ryttare i alla åldrar och alla nivåer.
På HFRKs tävlingar känner man sig trygg, glad och uppskattad oavsett prestation eller roll.”

HFRKs tävlingsverksamhet skall präglas av högt ställda krav på säkerhet för människa och häst. Våra tävlingar skall genomföras med svenska ridsportförbundets ledstjärnor som utgångspunkt. Vi vill planera och genomföra tävlingar för ryttare på alla nivåer i tävlingsgrenarna hoppning och dressyr.
Våra tävlingar arrangeras för att skapa sportsliga förutsättningar för alla våra medlemmar men också för att stärka gemenskap och till känslan av samhörighet. HFRKs tävlingsverksamhet har en sund ekonomi där överskottet skall investeras i utbildningsinsatser för barn och ungdomar samt bidra till utvecklingsåtgärder på Ridsportens Hus.
HFRK skall verka för lagdeltagande både i dressyr och hoppning. Målet är minst ett lag i samtliga divisioner. 2018 skall vi åter ha elit lag för både ponny och häst.

Klicka här för att se våra kommande tävlingar på TDB

Senaste inläggPonnylagen i hoppning omg 1 till helgen!

Boka / Betala, Ridskolan, Tävling - 09-03-18 av Johanna Lindbäck

12 taggade och förväntansfulla ponnyryttare åker till Trolleholm i helgen för att försvara HFRKs färger! Omgång 1 i hoppning Div 1 och Elitallsvenskan, i lagen rider: Div 1 Ebba Jacobsson…


Svensk seger i Belgien, HFRKs dressyrryttare Denise Ljungkvist!

Nyheter, Tävling - 05-03-18 av Johanna Lindbäck

I belgiska Lier red Denise sin första utlandstävling, Grand Prix-dressyr för ryttare under 25 år.  Med bravur segrade hon i GP klassen  med 71,966%. Under söndagen red Denise och Soéga Grand Prix…