Helsingborgs Fältrittklubb
SVRF & Skåne RF
Dagens lunch
Lunch serverar vi vardagar mellan 11.30-14.00 79:- inkl. salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe efter maten. Ät på plats eller ta med.
Veckans meny

Samarbetspartners och Sponsorer

Tävling

”Vi vill, i en trevlig och professionell miljö, skapa tävlingstillfällen för ryttare i alla åldrar och alla nivåer.
På HFRKs tävlingar känner man sig trygg, glad och uppskattad oavsett prestation eller roll.”

HFRKs tävlingsverksamhet skall präglas av högt ställda krav på säkerhet för människa och häst. Våra tävlingar skall genomföras med svenska ridsportförbundets ledstjärnor som utgångspunkt. Vi vill planera och genomföra tävlingar för ryttare på alla nivåer i tävlingsgrenarna hoppning och dressyr.
Våra tävlingar arrangeras för att skapa sportsliga förutsättningar för alla våra medlemmar men också för att stärka gemenskap och till känslan av samhörighet. HFRKs tävlingsverksamhet har en sund ekonomi där överskottet skall investeras i utbildningsinsatser för barn och ungdomar samt bidra till utvecklingsåtgärder på Ridsportens Hus.
HFRK skall verka för lagdeltagande både i dressyr och hoppning. Målet är minst ett lag i samtliga divisioner. 2018 skall vi åter ha elit lag för både ponny och häst.

Klicka här för att se våra kommande tävlingar på TDB

Senaste inlägg


171016 kl 13.00 Information från Helsingborgs Fältrittklubb

Ridskola, Tävling, Träning - 16-10-17 av Johanna Lindbäck

Kvarka 9 info 171016 1300


171011 kl 14.35 Information från Helsingborgs Fältrittklubb

Klubben, Ridskola, Tävling - 11-10-17 av Johanna Lindbäck

Kvarka 5 info 171011 14.35


Många tack till våra gudomliga funkisar!

Tävling - 26-09-17 av Johanna Lindbäck

Många tack till våra gudomliga funktionärer, ryttare, hästar, domare, banbyggare, sponsorer mfl. Härlig sport med nytt koncept. Vi ses väl vecka 43 och 44 när vi dessutom ska få heja…


Skånska Mästare HFRKs ponnylag!

Klubben, Nyheter, Tävling - 03-09-17 av Johanna Lindbäck

DM i ponnyhoppning / Skånska Mästerskapen i Vellinge Hästsportförening 2/9. Med ledning av Jenny Arvidsson vår underbara ponnymamma, supergo, engagerade, proffsig och en riktig eldsjäl i HFRK genom många år….