Helsingborgs Fältrittklubb
SVRF & Skåne RF
Dagens lunch
Lunch serverar vi vardagar mellan 11.30-14.00 79:- inkl. salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe efter maten. Ät på plats eller ta med.
Veckans meny

Samarbetspartners och Sponsorer

Bli medlem

Vad innebär ett medlemskap i HFRK?

HFRK är en ideell förening som ansvarar för skötsel och verksamhet i ridsportens hus. Föreningen skall, förutom att sköta anläggningen på ett föredömligt sätt, skapa förutsättningar för en ridsport för alla. Alla ryttare som rider på Helsingborgs ridskola, har häst uppstallad vid anläggningen, löser manegekort eller tävlingslicens skall vara medlem i HFRK men övriga är också välkomna att bli medlem. Som medlem tar du del av en fin gemenskap i vår klubb men du blir också del av ett större sammanhang.

HFRK är ansluten till Svenska ridsportförbundet. Som enskild medlem i vår ridklubb har du nytta av det arbete som förbundet gör bla genom att förbundet säkerställer standarden på ridskolor och utbildar både ideella och yrkesverksamma ledare. Ska du tävla är alla tävlingar arrangerade av Svenska ridsportförbundets medlemsföreningar. SvRf har med sina 900 medlemsklubbar med totalt över 150 000 medlemmar en stor uppgift i att påverka myndigheter, politiker och samhälle i viktiga idrottspolitiska frågor. Frågor som också direkt kan påverka kostnaden på en ridlektion.

Som medlem i HFRK är du en viktig kugge i arbetet ”Ridsport för alla”. Du blir delägare i vår förening och det innebär att vi har ett gemensamt ansvar att verka för föreningens mål och syfte och att alltid följa SRFs och HFRKs ledstjärnor. Föreningens ekonomi är beroende av medlemmars ideella arbete. Genom medlemsavgiften är du automatiskt försäkrad och ingår i en kollektiv olycksfallsförsäkring hos Folksam. Du får också medlemstidningen Häst&Ryttare, från SvRf, direkt hem i brevlådan. Det är därför det är så viktigt att fylla i rätt uppgifter när man betalar sin medlemsavgift.

Har du några funderingar kring medlemskap eller vill ta en aktivare roll i föreningen? Hör av dig till kansliet@hfrk.nu

Välkommen, medlem!

Medlemsavgifter i HFRK löses per kalenderår:

Junior: 350 kr (t.o.m. det år man fyller 18 år)

Senior: 500kr

Här betalar du din medlemsavgift

Läs mer om försäkringsvillkor

25-05-17 av Lukas Larson