Helsingborgs Fältrittklubb
SVRF & Skåne RF
Dagens lunch
Lunch serverar vi vardagar mellan 11.30-14.00 79:- inkl. salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe efter maten. Ät på plats eller ta med.
Veckans meny

Samarbetspartners och Sponsorer

Medlemsstall

HFRK driver ett medlemsstall för gemenskap och engagemang, med för närvarande som mest 16 uthyrda boxar. På anläggningen finns också ett antal uteboxar som går att hyra tillfälligt. (länk till hyra tillfällig box).

Så här ansöker du om stallplats på HFRK

Fyll i blanketten ”Stallplatsansökan” (infoga länk) och maila (eller lämna) till kansliet@hfrk.nu.

För att ansökan skall vara giltigt betalar du en avgift om 300 kr. Denna avgift är en administrativ kostnad och betalas årligen för att behålla köplats.

Riktlinjer och bestämmelser vid fördelning av boxplats

  • Den som innehar köplatsen ska ha fyllt minst 18 år
  • Lediga platser fördelas med hänsyn till kötid och möjlighet att aktivt bidra till det ideella föreningsarbetet. Med aktiv menas sittande i styrelse eller sektionsstyrelse, deltagande i arbetsgrupper, funktionärsuppdrag vid tävling och träning eller motsvarande. Den sökande har rätt att får reda på sin egen plats i kön samt kölistans längd, härutöver är all information konfidentiell.
  • I fördelning av boxplatser ingår även bedömning av hästens lämplighet och lätthanterlighet.
  • Om styrelsen så efterfrågar ska den sökande också lämna referenser från andra stall och acceptera att de kommer att kontaktas.
  • Andrahandsuthyrning får endast ske efter godkännande av styrelse eller vid kortare tid verksamhetschef. Platsen fördelas i första hand efter gällande köregler
  • All tilldelning av platser sker efter styrelsebeslut enligt reglerna ovan. Kortare andrahandsuthyrning beslutas direkt av verksamhetschefen men för längre andrahandsuthyrning (dock max 6 månader) krävs beslut av styrelsen.
25-05-17 av Lukas Larson