Helsingborgs Fältrittklubb
SVRF & Skåne RF
Dagens lunch
Lunch serverar vi vardagar mellan 11.30-14.00 79:- inkl. salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe efter maten. Ät på plats eller ta med.
Veckans meny

Samarbetspartners och Sponsorer

Svensk seger i Belgien, HFRKs dressyrryttare Denise Ljungkvist!

I belgiska Lier red Denise sin första utlandstävling, Grand Prix-dressyr för ryttare under 25 år.  Med bravur segrade hon i GP klassen  med 71,966%. Under söndagen red Denise och Soéga Grand Prix Kür  med 72,425 procent och tog en finfin andra placering.

Stort Grattis Denise med sin fina Soéga!

 

 

 

 

Min fantastiska lilla häst får alla mina drömmar att gå i uppfyllelse 😍 vinst i u25 Grand Prix på personbästa 71,9%!!! Helt otroligt vilken årsdebut vi gjort här i belgien🙈😍😄 Pia Ljungkvist#azelhofhorseevents #leksandsknäckebröd #svenskaridsportsförbundet #horsepartner #celestestablesobrodyr #DLDressage

Publicerat av Denise Ljungkvist den 2 mars 2018

05-03-18 av Johanna Lindbäck