Helsingborgs Fältrittklubb
SVRF & Skåne RF
Dagens lunch
Lunch serverar vi vardagar mellan 11.30-14.00 79:- inkl. salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe efter maten. Ät på plats eller ta med.
Veckans meny

Samarbetspartners och Sponsorer

Ny verksamhetschef för HFRK

Hej alla medlemmar och övriga hästintresserade. Tyvärr måste jag meddela att vår verksamhetschef Maria Eriksson har efter noga övervägande valt att säga upp sig från sin tjänst på HFRK.

Maria har fått ett erbjudande om att bli ansvarig tränare på Allevamento Fonte Abeti i Toscana, Italien. HFRK & Maria har haft en öppen dialog om detta vilket gjort det möjligt för oss att parallellt hitta Marias efterträdare.

Från den 7 augusti tillträder Ylva Haglund tjänsten som Verksamhetschef. Ylva har en företagsekonomisk ledarskapsutbildning i grunden och har spenderat de senaste 12 åren inom logistikbranschen. Hon har bland annat jobbat som produktionsledare på ett stort internationellt företag och kommer nu närmast från ett franskt bolag där hon ansvarat för logistiken i 3 nordiska länder.

Ylva har sysslat med hästar hela livet och har de senaste 10 åren bedrivit en mindre prestationsinriktad hopphästavel med bland annat två USA-exporter som följd. Hon har i dagsläget ett 10-tal hästar på gården, främst avelsston och unghästar men också några ponnyer som dottern tävlar på lokal nivå.

Vi är övertygade om att Ylva kan tillföra en massa kompetens och styrning då vi planerar att ytterligare utveckla HFRK och ridsportens hus. Varmt välkommen!

Igor Vinkler
Ordförande

12-07-17 av Johanna Lindbäck